DE CE SA NE ALEGI?

CONVENIENTA

De ce avem prețuri atât de mici? Noi credem în inovare investind constant în tehnologie și noi mașini: acest lucru ne permite să printăm volume mari și să-ți garantăm cele mai bune prețuri.

Îți garantăm un serviciu de o calitate excelentă: print de înaltă definiție, cele mai bune finisaje de tăiere și ambalare, utilizarea celor mai bune materiale.

Printăm în 24 de ore și îți expediem coletele cu cei mai fiabili curieri, cu posibilitatea de livrare chiar și în 24 de ore. Poți alege data exactă a livrării în etapa estimatului

Îți oferim un serviciu de consultanță pentru a te ajuta să alegi produsele sau materialele cele mai potrivite nevoilor tale. Suntem alături de tine pe durata pregătirii corecte a fișierului pentru print și pentru a te ajuta cu orice nelămurire ai avea.

TOTAL PRINT


Suntem specializati in furnizarea de servicii personalizate de tiparire online, producand cataloage,
reviste, etichete si autocolante, ambalaje, pliante, articole de format mare si multe altele.

100% GARANȚIE DE SATISFACȚIE
Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de rezultat, găsim o soluție împreună: retipărirea articolelor sau creditarea contului dvs. cu suma cheltuită sau, în unele cazuri, chiar returnarea comenzii.

CEL MAI BUN PRET
Investim constant în mașini și tehnologii noi, permițându-ne să tipărim volume mari cu eficiență optimă și să vă asiguram că veți obține cele mai bune prețuri.

CONSULTANȚI PROFESIONIȘTI
Personalul nostru de înaltă calificare și limba maternă vă oferă sfaturi și asistență pe tot parcursul procesului de achiziție prin intermediul rețelelor de e-mail, telefon, chat și sociale.